banner913
banner932
banner1012

2018 Kış makyaj trendleri

banner1020

Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde, yeni sezon makyaj ürünleri mağazalarda biz kadınlara göz kırpmaya başladı bile... Güzellik uzmanı Yasemin Miras 2018 Kış makyaj trendlerini sizler için değerlendirdi. İşte 2018 kış ayı makyaj trendleri…

banner974
2018 Kış makyaj trendleri

banner971

Kuş tüyü kaşlar 

Söz konusu kaşlar ise bu sezonun öne çıkan modeli yukarı doğru taranmış kaşlar. Cesur bir adım atmak isterseniz sahip olmanız gereken tek şey kaş maskarası.

2018 Kış makyaj trendleri

Kasımda kırmızı dudaklar moda 
Sıfıra yakın makyaj, bir maskara ve kıpkırmızı dudaklar. Bu sezon dudakların çok daha dolgun, nemli ve parlak olduğunu görmek isterseniz yapmanız gereken kremsi yapıdaki saten bitişli rujlardan tercih etmek.

2018 Kış makyaj trendleri

Bu sezonda ıslak cilt moda 

Sağlıklı bir cilt demek ışıl ışıl parlayan aydınlık cilt demek olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu sezon aydınlık ciltler hatta neredeyse yüzünüz yeni yıkanmışçasına ıslak görünecek.

Bu görünümü sağlamak için öncelikle cilde iyi bakmak çok önemli ve temiz tutmak çok önemli..İşinizi kolaylaştırmak için makyaj bazlarından yararlanabilirsiniz.

2018 Kış makyaj trendleri

Gökkuşağı Makyajı

Gözlerde gökkuşağının renklerinde oluşması pek alışıldık bir durum değildir. Farklı ve özgün bir 2018 makyaj trendi. Renklerin gözlere anlam katması ise çok harika bir durum… Gökkuşağı makyajını bu sene sıklıkla görebiliriz.

2018 Kış makyaj trendleri

Doğal bakış

Doğallıktan tamamen de uzaklaşılmadı. Gözlerde kendine has bakışların sağlanmasını da pistlerde sıklıkla gördük. Çok hafif göz makyajı ile doğal bakışlar elde edebilirsiniz.

2018 Kış makyaj trendleri

Göz kapaklarında renkler

2018 makyaj trendlerinin renk temalı olduğunu önerilerden anlayacaksınız. Yine renge dayalı bir öneri. Gayet hoş gayet de güzel duruyor. Tabi ki de günlük uygulanabilir mi bu soru işareti.

2018 Kış makyaj trendleri

Canlı renkli kirpikler

Kirpiklerinizin dikkat çekmek istiyorsanız onları renklendirin deriz. Düğün, nişan gibi özel etkinliklere giderken bu şekilde tercihler eşsiz olabilir. Klasik kirpikler artık yok daha farklı renklendirmeler var diyebiliriz.

2018 Kış makyaj trendleri

Metalik Göz Farı Modası

Gözle ilgi hoş bir öneri daha. Değişik metalik renklerle gözler daha fazla vurgulanmış ve daha hoş görünüyordu. 2018 yılıyla beraber kendinize metalik göz farı kullanmakta yarar var

2018 Kış makyaj trendleri

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.