banner913
banner932
banner1012

Araf Cafe&Bar’dan kokteyl tarifi

banner1020

Bu hafta Gurme köşemizde Lefkoşa Suriçi’nde faaliyet gösteren Araf Cafe Bar’dan en çok tercih edilen Sangaria isimli kokteyl tarifini aldık.

banner974
Araf Cafe&Bar’dan kokteyl tarifi

banner971

Malzemeler

4 kişilik

750 ml kırmızı şarap

100 ml Triplesec

300 ml taze portakal suyu

300 ml sprite

1 elma

1 portakal

Araf barın gizli formül tadı

Ve de sevgi katılıyor.

Yapılışı: Tüm malzemeler bir kaba dökülerek karıştırılıyor. Kepçe yardımı ile bardaklara servis ediliyor. Bir kaç gün bekletildiği takdirde aroması daha güzel oluyor.

Ramazan – Meryem Taşdelen çiftinin Mart’tan beri işlettiği Araf Cafe&Bar 2015 yılından beri Lefkoşa Suriçi’nde hizmet veriyor. Hafta içi saat 14.00 -02.00 arası hafta sonu 14.00-03.00 arası hizmet veren Araf Cafe&Bar Çarşamba,Cuma ve Cumartesi akşamları canlı müzik yapıyor. Kışlık mekanda 90 kişi yazlık mekanda 150 kişi ağarlayabilen Araf Cafe&Bar, müşterilerine sıcak bir ortam sunuyor. Mekan, turistlerin, bisikletçilerin, toplantı yapmak isteyenlerin, gelip kitap okumak isteyenlerin hem birşeyler atıştırıp yiyecekleri hem de soğuk, sıcak, alkollü alkolsüz içecekleri yudumlayabilecekleri farklı bir alternatif cafe&bar.

Sıcak şarap ile taze meyve ve şarapla yapılan Sangria kokteylleri kendi yapımları olan Araf Cafe&Bar, yaza sürpriz konserler hazırlıyor. 7’den 70’e müşteri portföyü olan Araf Cafe&Bar’ın yazlık mekanı 1 ay sonra açılıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.