banner913
banner932
banner1012

Yılbaşı öncesi Güney'de fiyatlar uçuşa geçti

banner1020

banner974
Yılbaşı öncesi Güney'de fiyatlar uçuşa geçti

banner971
Rum basını, Noel yortusu ve yılbaşının yaklaştığı bu dönemde Güney Kıbrıs’taki ürünlerin fiyatlarında hissedilir artışlar gözlemlendiğini yazdı.
Alithia ve diğer gazeteler, Kıbrıslı Rumların Noel ve yılbaşı sofralarını geçtiğimiz yıla oranla bu yıl daha pahalıya hazırlayacaklarını yazdılar.
Gazete, bu yıl yerli hindi, et ve tatlı çeşitlerinin fiyatlarında büyük artış gözlemlendiğini, en büyük artışın, geçen yıl kilosu ortalama 5,04 Euro’dan satılan ancak bu yıl kilosu 5,52 Euro’ya satılmakta olan yerli hindide gözlemlendiğini aktardı.
Yerli et ürünlerinde 16 ila 48 sentlik artışlar gözlemlendiğini de vurgulayan gazete, düşüş gözlemlenen tek ürünün ise, geçen yıl kilosu 8,09 Euro’dan satılan ancak bu yıl 8,05 Euro’ya gerileyen dana kıyma olduğunu belirtti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.