banner913
banner932
banner1012

Testi pozitif çıkan Bulgar bulunamıyor

banner1020

banner974
Testi pozitif çıkan Bulgar bulunamıyor

banner971
Rum yetkili makamları, Bulgaristan’dan Güney Kıbrıs’a gelen ve havaalanında yapılan yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan kişi için alarmda.
Rum haber kaynaklarına göre, Bulgar olduğu kaydedilen kişi, Güney’e 27 Temmuz’da geldi; havaalanında yapılan yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı ve protokol gereği testi negatif çıkana kadar karantinaya alınması gerekiyordu.
Ancak, söz konusu kişi, ülkeye girişte Rum yetkililere verdiği adreste bulunamadı. Rum yetkililer söz konusu kişiyi bulmaya çalışıyor.
Bu arada, Rum yetkililerin elinden kaçırdığı tek pozitif vakanın Bulgar olmadığı, aynı durumda bir de Hindistanlı olduğu bilgisi de paylaşılırken, Hindistanlı'nın Limasol'da bulunduğu belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.