banner913
banner932
banner1012

Rum Ulusal Konseyi 'Maraş' gündemiyle toplanacak

banner1020

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis başkanlığında çarşamba günü saat 10.45’te toplanacak Ulusal Konsey, Kıbrıs sorunundaki son gelişmeler ve kapalı Maraş bölgesiyle ilgili Türkiye’nin faaliyetlerini ele alacak

banner974
Rum Ulusal Konseyi 'Maraş' gündemiyle toplanacak

banner971
Rum Ulusal Konsey’in, gelecek hafta Çarşamba günü, Maraş gündemiyle toplanacağı belirtildi. 
Fileleftheros gazetesi, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis başkanlığında saat 10.45’te toplanacak Ulusal Konsey, Kıbrıs sorunundaki son gelişmeler ve kapalı Maraş bölgesiyle ilgili Türkiye’nin faaliyetlerini ele alacak.
“KIBRIS İÇİN MAĞUSA”DAN ÇAĞRI 
Haravgi ve diğer gazetelere göre, “Kıbrıs için Mağusa” partisi yaptığı açıklamada, hükümetten, Maraş konusunda BM ve uluslararası unsura yönelik inisiyatifler ve öneriler üstlenmesini istedi.
“Kıbrıs için Mağusa” partisi, hükümetin gelişmeleri herhangi bir plan ve strateji olmaksızın izlemesinden dolayı duyduğu endişeyi de dile getirdi. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.