banner913
banner932
banner1012

Rum meteorolojisinden turuncu uyarı

banner1020

banner974
Rum meteorolojisinden turuncu uyarı

banner971
Ülkemizi etkisi altına alan yağışlı hava nedeniyle Rum Meteorolojisi bugün öğle saatlerinden yarın öğle saatlerine kadar turuncu uyarı yayımladı.
Dün sağanak yağmur ve fırtınaya karşı sarı uyarı yapan Meteoroloji Dairesi bugün uyarısını Güney Kıbrıs'ın güney ve güney doğu bölgeleri için turuncuya yükseltti. Daire Kuzey için ise sarı uyarıda bulundu.
Öte yandan 

KKTC Meteoroloji Dairesi, ülke genelinde etkili yağışın, yarın saat 14.00’e kadar devam etmesinin beklendiğini duyurarak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması çağrısında bulundu.

Daire’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son meteorolojik değerlendirme ve analizler sonucunda bölgemizde devam eden yağışların kuvvetli (21- 50 kg/m²), yer yer çok kuvvetli (51 -75 kg/m²) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları tavsiye edilir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.