banner913
banner932
banner1012

Rum hükümetinden 1,5 milyarlık likidite

banner1020

banner974
Rum hükümetinden 1,5 milyarlık likidite

banner971

 Rum Hükümeti’nin, korona virüsü nedeniyle likidite sıkıntısı çekecek olan işletmeleri ve serbest çalışanları, 1,5 milyar Euro’luk garanti mekanizması vasıtasıyla destekleme planlaması yaptığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, edindiği bilgilere dayanarak, Rum Maliye Bakanlığı’nın 1,5 milyar Euro’ya varabilecek yeni kredilerin garanti edileceği bir yasa tasarısı üzerinde çalıştığını ve bazı kriterlere haiz olan işletmeler ile serbest çalışanları, likidite sıkıntısı çekmeyecekleri şekilde desteklemeyi hedeflediğini yazdı.

Haberde, devletin sunacağı garanti mekanizmasının kamu borcunu etkilemeyeceği; ancak bu durumdan dolayı bazı yükümlülüklerin (contingent liabilities) doğabileceği ve kamu borcunda artış yaşanabileceği ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.