banner913
banner932
banner1012

RMMO'dan Larnaka bölgesinde askeri tatbikat

banner1020

“Ateşli Ok 2020” (Pirinos Velos 2020) ismini taşıyan tatbikatın “Kalo Horio” atış alanında dün gerçekleştirilen son bölümünde RMMO askerlerinin gerçekçi ve hızlı şekilde eğitiminin amaçlandığını duyuruldu

banner974
RMMO'dan Larnaka bölgesinde askeri tatbikat

banner971
Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO), 20-22 Ekim tarihleri arasında Larnaka’da bulunan “Kalo Horio” atış alanında bir askeri tatbikat gerçekleştirdi.
Politis ve diğer gazeteler, RMMO’dan yapılan açıklamaya dayandırdığı haberlerinde, “Ateşli Ok 2020” (Pirinos Velos 2020) ismini taşıyan tatbikatın “Kalo Horio” atış alanında dün gerçekleştirilen son bölümünde RMMO askerlerinin gerçekçi ve hızlı şekilde eğitiminin amaçlandığını duyurdu.
Habere göre, söz konusu tatbikatta, “T-80 ve TOMA BMP tankları, 150 mm taşınabilir top, AMX-13F3 topları, Gazelle helikopterleri” gibi birçok askeri ekipman kullanıldı.
Tatbikatın tamamlanmasının ardından Rum Savunma Bakanı Haralambos Petridis yaptığı açıklamada, RMMO’nun operasyonel düzeyinin sürekli arttırılmasının birincil hedefleri olduğunu belirterek, tatbikatta görev alanları kutladı.
RMMO Komutanı Dimokritos Zervakis ise, tatbikatın başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Fileleftheros gazetesi ise, söz konusu tatbikata Yunanistan’dan milislerin de katıldıklarını belirtti.
Gazete bir diğer haberinde ise, Savunma Bakanlığı’ndan dün yapılan açıklamada, RMMO tatbikatlarının Korona virüs önlemleri çerçevesinde 9 Kasım tarihine kadar ertelendiğinin duyurulduğunu aktardı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.