banner913
banner932
banner1012

Pile'nin güneydoğusuna 100 milyon Euro’luk yatırım geliyor

banner1020

banner974
Pile'nin güneydoğusuna 100 milyon Euro’luk yatırım geliyor

banner971
NCH CAPITAL INC isimli Amerikan emlak konsorsiyumunun Balkanlar, Yunanistan ve Güney Kıbrıs sorumlu CEO’su Andreas Santis, Pile’nin Güneydoğusunda denize nazır bir alanda 100 milyon Euro’luk “Troy” (Troya) isimli bir site projesi gerçekleştirmeye hazırlandığı bildirildi.
Fileleftheros’un haberine göre Santis, gerekli izin başvurusunda bulunulduğunu ve her şey yolunda giderse, 280 tane 1+1 ve 2+1 stüdo daireden oluşan projeye 2022 başlarında başlanacağını, bu projenin, 150 milyon Euro’luk Floating Scares 200 daire ve 117 daire ve villa projesi ile birlikte yürütüleceğini açıkladı.
“Troy” ismini “tamamen sembolik ve Helen tarihine gönderme yapan” bir isim olduğunu söyleyen Santis, özellikle de Pile’nin, karma bir küçük sınır köyü olmasına rağmen vazgeçmeyip son yıllarda hatırı sayılır bir hızda ilerliyor olmasından feyz alındığını söyledi. “Troy” sitesinin Pile ile uyum içerisinde ancak kendi ekonomik merkezine sahip küçük bir “yeni Pile” olacağını da ekledi. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.