banner913
banner932
banner1012

Noel sofrası el yakıyor

banner1020

Güney’de kuzu, domuz ve hindi eti ile tatlı fiyatları uçtu. 6 kişilik bir ailenin 35 çeşit yiyecek içeren zengin bir sofra için 255, 19 çeşit yiyecek içeren ekonomik bir sofra için 126, 11 çeşit yiyecek içeren fakir bir sofra için 37 Euro ödemesi gerekiyor

banner974
Noel sofrası el yakıyor

banner971
Noel ve yılbaşı yaklaşırken Güney’de kuzu, domuz ve hindi eti ile tatlı fiyatlarının “uçtuğu”, yılbaşı sofrasının el yaktığı bildirildi.
Güney’de yayımlanan Fileleftheros “Kutlama Masası Yakıyor… Et ve Noel-Yılbaşı Tatlılarında Fiyatlar Uçtu” başlığıyla manşete çektiği haberinde, yılbaşı sofrası için gerekli olan bütün et ve tatlı çeşitlerinin fiyatlarının bu yıl da fırladığına dikkat çekti.
Gazeteye göre, kuzu eti yüzde 24, domuz eti yüzde 16, hindi eti yüzde 15, şerbetli tatlı ve kurabiye fiyatları yüzde 9 zam gördü.
6 kişilik bir ailenin 35 çeşit yiyecek içeren zengin bir sofra için 255, 19 çeşit yiyecek içeren ekonomik bir sofra için 126, 11 çeşit yiyecek içeren fakir bir sofra için 37 Euro ödemesi gerekiyor.
Politis haberi “Kutlama Sofrasının Röntgeni”, Alithia “Noel Sofrası Gala Yemeği Gibi” ve “Noel Sofrası Maliyeti 255 Euro’ya Kadar” başlığıyla aktardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.