banner913
banner932
banner1012

Mavroyannis'ten Anastasiadis'in araştırılması için mektup

banner1020

banner974
Mavroyannis'ten Anastasiadis'in araştırılması için mektup

banner971
AKEL tarafından desteklenen  Rum başkanlık adayı Andreas Mavroyannis’in, gazeteci Makarios Drusiotis’in “Mafya Devleti” isimli kitabında yer alan tüm iddiaların araştırılması için “Bağımsız Yolsuzlukla Mücadele Kurulu’”na bir mektup gönderdiği belirtildi.
Haravgi gazetesi Mavroyannis’in, Bağımsız Yolsuzlukla Mücadele Kurulu Başkanı Haris Boyacis’e gönderdiği mektupta, Drusiotis’in kitabında söz ettiği “Anastasiadis ve çevresinin Rus oligark Rybolovlev ile kurduğu ilişkilerin yanı sıra  hükümet ve devlet yetkililerinin özel çıkarların yerine getirilmesine yönelik yapılanların” araştırılmasını talep ettiğini yazdı.
Gazete haberinde ayrıca Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in kısa bir süre önce verdiği bir röportajda “görevi boyunca bir sent bile zimmetine geçirmediği” yönünde açıklama yaptığını da anımsattı.
Habere göre Drusiotis kitabında Anastasiadis’in seyahat masraflarının, Chris Lazaris tarafından değil  Rus oligark tarafından karşıladığından söz etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.