banner913
banner932
banner1012

Likit gaz depolama tesisi Kasım ayında hizmete girecek

banner1020

banner974
Likit gaz depolama tesisi Kasım ayında hizmete girecek

banner971
Larnaka’ya bağlı Vasiliko bölgesinde bulunan yeni likit gaz (LNG) depolama tesisinin Kasım ayında hizmete girmesi bekleniyor.
Fileleftheros gazetesi, Güney Kıbrıs’ta faaliyet gösteren altı petrol şirketinin ortaklığıyla Larnaka’nın Vasiliko bölgesinde kurulan likit gaz (LNG) depolama tesisinin son testlerinin yapıldığını, tesisin tam kapasite kullanımın Kasım ayında başlamasının planlandığını yazdı.
Gazete, tesiste bulunan depoların son testlerinin yapılmakta olduğunu ve şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını belirtirken tesisin tam kapasite çalışmaya başlamasıyla birlikte Larnaka-Dikelya ana yolu üzerinde bulunan depo ve tesislerin Vasiliko’ya taşınacaklarını aktardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.