banner913
banner932
banner1012

Korkunç cinayet

banner1020

Güney’de 58 yaşında bir adam, 51 yaşındaki karısını ve 20 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdü. 25 yaşındaki diğer oğlunu da yaraladı

banner974
Korkunç cinayet

banner971
Güney Lefkoşa’ya bağlı “Ergates” bölgesinde dün sabah çifte cinayet işlendi.
Ergates köyünde 58 yaşında bir adam, saat 06.30 civarında 51 yaşındaki karısını ve 20 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdü. 25 yaşındaki diğer oğlunu da yaraladı. 25 yaşındaki gencin hayati tehlikesi bulunmuyor.
Olay sonrasında söz konusu şahıs HBT 231 plakalı Honda Civic marka arabası ile kaçtı. Zanlının tespit edilmesi çalışmalarına havadan helikopterle katkıda bulunuldu ve zanlı yakalandı.
Rum haber kaynakları, zanlının “Halepianes” bölgesindeki terk edilmiş bir binada polis tarafından yakalandığını duyurdu. Zanlının tasarrufunda iki bıçak bulunduğu, öte yandan ellerinden yaralanmış olan kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.