banner913
banner932
banner1012

Kırmızı Göl’de iç çamaşırı bulundu

banner1020

Rum polisinin Güney Kıbrıs’ı sarsan seri cinayetlerin kurbanlarına ilişkin araştırmaları sürerken, “Kırmızı Göl” olarak bilinen maden gölünde önceki gün yapılan aramalar sonucunda bir kadın sütyenine ulaşıldığı Rum basınında yer aldı.

banner974
Kırmızı Göl’de iç çamaşırı bulundu

banner971


Politis gazetesi, Rum polisinin önceki gün “Kırımız Göl” olarak isimlendirilen maden gölünde gerçekleştirdiği araştırmalarda katil zanlısı Nikos Metaksas’ın kurbanlarına ilişkin herhangi yeni bir bulguya rastlamadığını ancak bir kadın sütyeni ile gölde olmasına anlam verilemeyen bir eşyaya rastladıklarını yazdı.
Gazete, söz konusu sütyenin, naaşı için arama gerçekleştirilen 29 yaşındaki Maricar Valdez Arguiola’ya ait olduğuna dair herhangi bir kanıt olmadığını ancak bulgunun inceleneceğini belirtirken, önceki gün gölde bulunan halıya sarılı sünger ve tahta parçalarının ise neden gölde olduğu ve ne işe yaradığı gibi soruların akılları meşgul ettiğini belirtti.
Öte yandan gazeteler, Rum polisinin kayıp kişilere ilişkin başvuruları araştırmakta ihmali olup olmadığının inceleneceğini, bunun için üç müfettişin atandığını da belirttiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.