banner913
banner932
banner1012

"Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartına sahip taraftar kartı olanlar maçı izleyebilecek"

banner1020

banner974
"Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartına sahip taraftar kartı olanlar maçı izleyebilecek"

banner971

Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartına, taraftar kartına ve AB belgelerine sahip kişilerin AEK Larnaca- Fenerbahçe maçını sahada izleyebilecekleri bildirildi.

Voice Kıbrıs Haber, Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOA) yetkililerinden konuyla ilgili bilgi aldı.

KOP “Kıbrıs Cumhuriyeti kimliği olmayanlara taraftar kartı çıkarılmadı”

KOP yetkililerinden elde edilen göre , Kıbrıs Cumhuriyeti kimliği olmayanlara taraftar kartı çıkarılmadı. Dolayısıyla taraftar kartına sahip olmayanların bilet alamayacağı kaydedildi. Yetkililer , “AEK Larnaca ile görüşün. Takım bir ayarlama yaptıysa onu biz bilemeyiz” açıklamasında bulundu.

AEK Larnaca “Maça gelecek olan taraftarların listesi de elimize ulaştı”

AEK Larnaca yetkililerinin ise konuyla ilgili açıklaması şöyle :
“Sadece Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşlarına, taraftar kartına ve AB belgelerine sahip kişilere bilet satışı yaptık. Bu kişiler haricinde kimse sahada maçı izleyemez. Zaten toplamda 600 kişilik bir bilet ayrılmıştı ve dün itibariyle de biletler satıldı. Maça gelecek olan taraftarların listesi de elimize ulaştı. Şu an da başka satılacak biletimiz kalmadı. Kayıt yaptıran ve bilet alan kişilerin kimlik kontrolleri yapılacak ve listede yazıldığı gibi belgelerini ibraz etmeleri durumunda sorunsuz sahaya giriş yaparak maçı izleyebilecekler”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.