banner913
banner932
banner1012

İki bakan ve bir müsteşar karantinada

banner1020

banner974
İki bakan ve bir müsteşar karantinada

banner971

Güney Kıbrıs'ta şu an görevde olan iki bakan ile bir müsteşarın covid-19 temaslısı oldukları nedeniyle karantinaya alındıkları bildirildi.
Rum Savunma Bakanı Haralambos Petridis, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Yannis Karusos ve Denizcilik Müsteşarı Vasilis Dimitriadis’in, geçen hafta yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan bir şahısla yakın temas ettikleri için karantinaya alındığı bilgisi de verildi.

Rum Haber Ajansı, iki bakan ve müsteşarın Cuma günü Larnaka’daki Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi’nde buluştuğunu ve testi pozitif çıkan kişinin, aynı toplantıya katılan Karusos’un danışmanı olduğu belirtildi.

Haberde, Karusos ve Dimitriadis’e yapılan testlerin negatif çıktığı, Petridis’in test sonucunun beklendiği, Larnaka’daki merkezde bulunan ve Karusos’un danışmanıyla temas eden diğer personele de test yapıldığı belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.