banner913
banner932
banner1012

Güney’deki su taşkınlarında 135 bin Euro’luk zarar

banner1020

Güney Kıbrıs’ta bazı bölgelerde meydana gelen su taşkınları sonucunda, toplam 135 bin Euro’luk maddi zarar meydana geldi

banner974
Güney’deki su taşkınlarında 135 bin Euro’luk zarar

banner971
Geçen hafta sonunda kötü hava koşullarının etkisiyle Güney Kıbrıs’ta bazı bölgelerde meydana gelen su taşkınları sonucunda, toplam 135 bin Euro’luk maddi zarar meydana geldiği haber verildi.
Şu ana kadar yapılan değerlendirmelere göre Larnaka bölgesinde 105 bin Euro, “Dromolakşa” (Mormenekşe) bölgesinde ise 30 bin Euro’luk maddi hasar meydana geldiğini yazan Haravgi gazetesi, “Mağusa” bölgesinde meydana gelen zararlar konusunda ise henüz değerlendirme yapılmadığını belirtti.
Politis gazetesinde yer alan habere göre, İçişleri Bakanı Nikos Nuris ise açıklamasında, Larnaka’daki 53 ve “Dromolakşa’da” 8 evin, aynı zamanda “Mağusa” bölgesinde ise çoğunluğu yazlık olan 43 evin hafta sonu meydana gelen sağanak yağış ve fırtınadan etkilendiğini söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.