banner913
banner932
banner1012

Güney Kıbrıs ve ABD ortak deniz tatbikatları yapacak

banner1020

banner974
Güney Kıbrıs ve ABD ortak deniz tatbikatları yapacak

banner971
ABD donanması özel kuvvetlerine ait iki sürat teknesinin, Rum Milli Muhafız Ordusu ile yapılacak ortak tatbikatlara katılmak amacıyla bugünden, 20 Eylül tarihine kadar Güney Kıbrıs’ta olacağı belirtildi.
Rum haber kaynaklarına göre Rum Savunma Bakanlığı konu hakkında yaptığı açıklamada, ABD donanması özel kuvvetlerine ait iki adet sürat teknesinin (Combatant Craft Medium transport vessels) RMMO ile yapılacak olan ortak tatbikatlarda yer almak amacıyla bugünden, 20 Eylül tarihine kadar Güney Kıbrıs’ta bulunacağını ifade etti.
Rum Savunma Bakanlığı açıklamasında, tatbikatların, Güney Kıbrıs ile ABD arasındaki ikili ilişkilere dayandığını, aynı zamanda lojistik ve seyir konularındaki işbirliğiyle ilgili olduğunu belirtti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.