banner913
banner932
banner1012

Güney Kıbrıs Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Abramoviç’e ait iki lüks uçak için araştırma başlattı

banner1020

banner974
Güney Kıbrıs Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Abramoviç’e ait iki lüks uçak için araştırma başlattı

banner971

Güney Kıbrıs Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Yannis Karusos, Güney Kıbrıs’taki şirketler vasıtasıyla alındıkları FBI raporuyla belgelenen Rus Oligark Roman Abramoviç’e ait iki lüks uçak için araştırma başlatılması talimatı verdi.

Fileleftheros gazetesi, dünkü sayısında manşetten aktardığı ilgili haber sonrası, Karusos’un 410 milyon Euro değerindeki iki lüks uçağın Güney Kıbrıs'la bağlantısının tam olarak ne olduğunun ve bu hususta herhangi bir illegal işlem yapılıp yapılmadığının tespit edilmesini istediğini yazdı.

Haberde, Abramoviç’in bu uçakları “Finservus Trustees LTD” ve “The Europa Settlement Trust” ismini taşıyan ve merkezleri Güney Kıbrıs’ta bulunan şirketler vasıtasıyla elde ettiği ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.