banner913
banner932
banner1012

Güney'de turizm yüzleri güldürüyor

banner1020

Rum Turizm Bakanlığı Müsteşarı Savvas Perdios, savaş sebebiyle bu yıl Rusya’dan 800 bin turist kaybı yaşandığını vugularken tüm bu zorluklara karşın doğru stratejiyle şu ana kadar 2019 yılında gelen turist sayısının yüzde 75’ine ulaştıklarını belirtti

banner974
Güney'de turizm yüzleri güldürüyor

banner971

Rum Turizm Bakanlığı Müsteşarı Savvas Perdios, Güney Kıbrıs’a giden turist sayısının 2019 yılının yüzde 75’ine ulaştığını, mevcut ortam göz önüne alındığında ise bu durumun “hiç de kötü olmadığını” açıkladı.

Politis ve diğer gazeteler, Rum Turizm Bakanlığı Müsteşarı Savvas Perdios’un konuya ilişkin açıklamasında, 2019 yılında 4 milyon turistle mükemmel bir sezon geçirildiğini ancak Kovid salgını ve Rusya-Ukrayna savaşının turist sayısında düşüşe sebebiyet verdiğini belirtti.

Perdios, savaş sebebiyle bu yıl Rusya’dan 800 bin turist kaybı yaşandığını vugularken tüm bu zorluklara karşın doğru stratejiyle şu ana kadar 2019 yılında gelen turist sayısının yüzde 75’ine ulaştıklarını da sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.