banner913
banner932
banner1012

Güney'de ikinci kez sıfır vaka

banner1020

banner974
Güney'de ikinci kez sıfır vaka

banner971

Güny Kıbrıs'ta pandemi sürecinin başladığı günden bugüne kadar yapılan testlerde iinci kez sıfır vaka çıktı.

Güney Kıbrıs'ta son 24 saat içinde yapılan testler sonucunda herhangi bir pozitif koronavirüs vakasına rastlanmadığı açıklandı.

Rum Sağlık Bakanlığı yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre son 24 saat içinde yapılan 2.640 laboratuvar teşhisi arasından hiçbir pozitif koronavirüs vakasına rastlanmadığı belirtildi.

Yapılan açıklamada Kuaförler, berberler, güzellik salonları, dövme salonları ve restoranlarda çalışan ve  müşterilere yönelik 539 test, okullarda öğrenci ve personellere yönelik 1069 test, Perakende ve inşaat şirketlerinde çalışanlara yönelik 106 test, hastanelere başvuran kişilere yönelik 316 test yapıldığı bildiirldi.

Öte yandan Mağusa Genel Hastanesi'nde tedavi gören bir kişi taburcu olurken, 5 kişi ise halen tedavi görüyor. Lefkoşa Genel Hastanesi'nde ise 3 hastanın tedavisi sürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.