banner913
banner932
banner1012

Güney'de bir ölüm ve 9 yeni vaka daha

banner1020

banner974
Güney'de bir ölüm ve 9 yeni vaka daha

banner971

Güney Kıbrıs'ta bugün yapılan testler sonucunda 9 yeni pozitif vaka daha tespit edilirken bir koronavirüs tedavisi gören kişi ise hayatını kaybetti.

Rum Sağlık  Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre bugün toplam 2698 test yapılırken 9 kişinin daha koronavirüs taşıdığı tespit edildiği ve toplam vaka sayısının 804 olduğu açıklandı. 

Bugün yapılan testler arasında tespit edilen poiztif vakaların 3'ünün temas yoluyla bulaşan, 2 kişinin bir şirkette çalışan geriye kalan 4 kişinin ise kamu ve özelde yapılacak 20 bin test kapsamında belirlenen çalışanlara yapılan testlerde ortaya çıktığı belirtildi.

Bu arada bugün Pile'de de 65 kişiye test yapıldığı ancak pozitif vaka tespit edilmediği ifade edildi.

Öte yandan bugün hayatını kaybeden kişinin 69 yaşında başka sağlık sorunları da olan bir erkek olduğu bildirildi. Böylece Güney Kıbrıs'ta Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e yükselmiş oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.