banner913
banner932
banner1012

Güney'de 70 milyon Euro tutarında yeni bir ekonomik destek paketi

banner1020

banner974
Güney'de 70 milyon Euro tutarında yeni bir ekonomik destek paketi

banner971

Rum Ekonomi Bakanı Kontantinos Petridis ve Çalışma Bakanı Zeta Emilianu’nun dün düzenledikleri basın toplantısında, işyerleri ve çalışanlara yönelik 70 milyon Euro tutarında yeni bir ekonomik destek paketi açıkladıklar.

Rum basını, Korona virüs önlemlerinden etkilenen iş yerleri ve çalışanlara yönelik paketin 30 milyon Euro’sunun iş yerleri, 40 milyon Euro’luk kısmının ise çalışanlara yönelik olduğunu belirtirken, Ekonomi Bakanı Petridis, Mart ayının ekonomi ve ülke açısından kritik bir ay olduğu uyarısında bulunduğunu aktardı.

Petridis, bu kritik dönemin sadece hükümet kararlarıyla değil, herkesin davranış ve çabalarıyla atlatabileceğinin altını çizerek, “aşılananların sayısı artana ve gidişat testine dönene kadar dayanmalıyız” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.