banner913
banner932
banner1012

Güney'de 18 ve üzerine 3. doz aşıya onay verildi

banner1020

banner974
Güney'de 18 ve üzerine 3. doz aşıya onay verildi

banner971
Rum Bakanlar Kurulu’nun, 18 yaş ve üzeri kişilerin aşı süreçlerini tamamladıktan 6 ay sonra üçüncü doz Covid-19 aşısı olmasına onay verdiği belirtildi. 
Alithia gazetesi Rum Sağlık Bakanı Mihalis Hacıpantelas’ın önerisi üzerine Bakanlar Kurulu’nun, 18 yaş ve üzeri kişilerin, 2 doz Pfizer/Biontech, AstraZenaca ve Moderna veya tek doz Johnson aşı yaptırmalarının üzerinden 6 ay geçmesinin ardından 3’üncü doz aşı olmalarına olanak sağlayan öneriyi onayladığını yazdı.
BAZI ÜLKE KATEGORİLERİ DEĞİŞTİ 
Alithia gazetesi bir başka haberinde ise Rum Sağlık Bakanlığının, ülkelerin epidemiyolojik verileri temelinde güncelleme yaptığı listede bazı ülkelerin kategorilerini değiştirdiğini yazdı.
Habere göre Rum Sağlık Bakanlığı 3 ülke ile ilgili güncelleme yaparken, bu değişiklikler 18 Kasım itibarıyla geçerli olacak.
Buna göre Malta yeşil kategoriden turuncuya, İsrail kırmızıdan turuncuya, Andora ise turuncudan  kırmızı kategoriye alındı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.