banner913
banner932
banner1012

Eski eşiyle görüştükleri için akrabalarını yaktı

banner1020

Limasol’da önceki gün meydana gelen dehşet verici olayda, failin, eski eşine yardım ettikleri ve onunla görüşmeye devam ettikleri gerekçesiyle akrabalarını yaktığı ortaya çıktı

banner974
Eski eşiyle görüştükleri için akrabalarını yaktı

banner971

 
Limasol’a bağlı Pirgo’da önceki gün meydana gelen akrabalarını yakmakla sonuçlanan ayrıca toplumda infial yaratan olayın gerçek nedeni ortaya çıktı.
Güney’de yayımlanan Fileleftheros gazetesi, 59 yaşındaki failin, amcası olan 79 yaşındaki adamı, 78 yaşındaki eşini ve 73 yaşındaki kadın kuzenini, evi ateşe vererek yaktığını, adamın hayatını kaybettiğini diğer iki kadının ise ağır şekilde yaralandığını yazdı.
Gazete aile üyelerinin tanıklığına dayanarak 59 yaşındaki failin, eski eşine yardım ettikleri ve onunla görüşmeye devam ettikleri gerekçesiyle akrabalarını yaktığını belirtti. 
59 yaşındaki failin olay sonrasında arabasıyla açık bir alana giderek yanında bulunan av tüfeğiyle hayatına son verdiğini belirten gazete, 59 yaşındaki adamın, son zamanlarda tehditler savurduğunu ancak kimsenin bu tehditlere inanmadığını yazdı.
Gazete, 59 yaşındaki adamın psikolojik sorunları bulunduğunun da anlaşıldığını belirtti.
Politis gazetesi 59 yaşındaki adamın, akrabalarının evine yakıcı madde ve av tüfeğiyle gittiğini, geçmişte de onları yakacağı yönünde aileyi tehdit ettiğini yazdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.