banner913
banner932
banner1012

Anastasiadis'ten sürpriz atamalar

banner1020

banner974
Anastasiadis'ten sürpriz atamalar

banner971

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, sürpriz bir kararla kabinesinde yer alan iki bakanı, Başsavcı ve Başsavcı Yardımcısı olarak atadı.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in dün aldığı sürpriz bir kararla, Rum Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Yorgos Savvidis’i başsavcı, Savunma Bakanı Savvas Angelidis’i ise başsavcı yardımcısı olarak atadığını yazdılar.
Gazete, Savvidis ve Angelidis’in 10 Temmuz tarihinde görevlerini resmen devralacaklarını belirtirken, bu atamalar sonrasında kabinede mini bir değişikliğin olacağının altını çizdi.
Kabinede yer alacak yeni isimlerin veya görev değişikliklerinin neler olabileceğine dair çeşitli senaryolara da yer veren gazete, değişiklilerin önümüzdeki haftalarda netlik kazanacağını vurguladı.
YENİ POLİS MÜDÜRÜ
Gazete bir diğer haberinde ise, Anastasiadis’in dün Rum polis gücünde de atamalar yaptığını yazdı.
Habere göre Anastasiadis, yeni Polis Genel Müdürü olarak Stelios Papateodoru ve Yardımcı olarak ise Hristos Mavris’i atadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.