banner913
banner932
banner1012

Ambulans geçişine izin vermeyen polisler hakkında soruşturma başlatıldı

banner1020

banner974
Ambulans geçişine izin vermeyen polisler hakkında soruşturma başlatıldı

banner971

Korona virüs salgınına ilişkin önlemlerin uygulamaya konduğu ilk günlerinde “Kato Pirgo” (Aşağı Pirgo) köyünde aldığı bir hastayı Güney Lefkoşa’daki hastaneye götürmek isteyen ambulansa sınırdan geçiş izni vermeyen iki polis hakkında soruşturma başlatıldı.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, 21 Mart 2020 tarihinde “Aşağı Pirgo” sağlık merkezinden Lefkoşa Rum hastanesine sevk edilen 46 yaşındaki bir hastanın bulunduğu ambulansın “Astromerit” (Bostancı) sınır kapısından geçişine izin vermeyen Rum polisler hakkında soruşturma başlatıldığını yazdılar.
“Aşağı Pirgo” Sağlık Merkezi’nden “Astromerit” sınır kapısına gelen ambulansa, kapıda görevli polisler tarafından geçiş izni verilmediğini, bu yüzden ambulansın Metehan sınır kapısından geçiş yaparak Lefkoşa Rum Genel Hastanesi’ne ulaşabildiğini aktaran gazete, olayın soruşturulması için iki müfettiş atandığını yazdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.