banner913
banner932
banner1012

AB'den Güney, yeşil ekonomiye geçiş için 518 milyon Euro yardım

banner1020

banner974
AB'den Güney, yeşil ekonomiye geçiş için 518 milyon Euro yardım

banner971

AB’nin 2050’ye kadar dünya çapındaki iklimsel tarafsız bölge olma taahhüdü çerçevesinde açıkladığı “Sürdürülebilir Avrupa Planı” kapsamında Güney Kıbrıs’ın “yeşil ekonomiye geçiş” için toplam 518 milyon Euro yardım ödeneği almasının beklendiği haber verildi.
Politis’in haberine göre 2050’ye kadar dünya çapında iklimsel tarafsız bölge olma projesinin hayata geçirilmesi için, AB’den ödenek, üye devletlerin ulusal kamu sektörü ve özel sektörden de önemli yatırım gerekiyor. 
Gazete, Güney Kıbrıs’ın Avrupa Adil Geçiş Fonu’ndan 36, Avrupa Çevresel Kalkınma Fonu ve Avrupa Sosyal Fonu’ndan da 163 milyon Euro ödenek almasının beklendiğini yazdı ancak 518 rakamına nasıl ulaşılacağına dair detay vermedi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.