banner913
banner932
banner1012

“50 çocuk tecavüzcüsü serbestçe toplum içerisinde dolaşıyor”

banner1020

Rum Merkezî Cezaevi’nde çocuk tecavüzcüleri, kendi güvenlikleri için ayrı bir bölümde tutuluyor. Şu an bu bölümde bulunan kişi sayısı 102. Aynı bölümde erişkinlere yönelik cinsel suç işlemiş 35 kişi daha tutuluyor. Aşırı doluluğun hafifletilmesi nedeniyle 50 çocuk tecavüzcüsü tahliye edildi ve şu anda “serbestçe toplum içerisinde dolaşıyor

banner974
“50 çocuk tecavüzcüsü serbestçe toplum içerisinde dolaşıyor”

banner971
Rum Merkezî Cezaevi’nin çocuk tecavüzcülerinin tutulduğu bölümünde 102 kişi bulunuyor ancak 50 çocuk tecavüzcüsü tahliye edildi ve toplum arasında yaşıyor.
Politis’in “Çocuk Tecavüzcüleri… 102’si Cezaevinde 50’sı Aramızda” başlıklı haberine göre Rum Merkezî Cezaevi’nde çocuk tecavüzcüleri, kendi güvenlikleri için ayrı bir bölümde tutuluyor. Şu an bu bölümde bulunan kişi sayısı 102. Aynı bölümde erişkinlere yönelik cinsel suç işlemiş 35 kişi daha tutuluyor. Aşırı doluluğun hafifletilmesi nedeniyle 50 çocuk tecavüzcüsü tahliye edildi ve şu anda “serbestçe toplum içerisinde dolaşıyor.”
Cezaevi kaynaklı bilgilere göre çocuk tecavüzcülerinin yüzde 60’ı bu suçu kendi çocuklarına ya da yakın dostlarının veya akrabalarının çocuklarına karşı işliyor. 2019’dan bugüne yılda ortalama 50 kişi çocuk tecavüzünden, çocuk istismarı veya çocuk pornosundan hapse giriyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.