banner913
banner932
banner1012

“Yüksek bir enerjiyle halkı kucaklayacağım”

banner1020

Sağlık Bakanlığı görevini Ali Pilli’den devralan İzlem Gürçağ Altuğra, yüksek bir enerjiyle halkı kucaklayarak sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanılmasını sağlayacaklarını söyledi

banner974
“Yüksek bir enerjiyle halkı kucaklayacağım”

banner971

 
Sağlık Bakanlığı görevine atanan İzlem Gürçağ Altuğra, görevi Ali Pilli’den devraldı.
Devir teslim töreninde konuşan Pilli, İzlem Gürçağ Altuğra’nın Sağlık Bakanı görevine gelmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Pilli, sağlıkta atılacak olan adımlar ve sağlığın daha iyi noktaya gelmesi konusunda Altuğra’ya güveninin tam olduğunu, bakanlık görevi süresince her zaman istişare içerisinde olmaya hazır olduğunu belirtti.
Altuğra, Bakan Pilli’nin hem insan hem hekim olarak yüreği doğru yerde olan bir kişiliğe sahip olduğunu, ekibiyle birlikte verdiği tüm emek ve çalışmaları için teşekkürlerini sunduğunu kaydetti.
Yarım kalan projelerin hayata geçirilmesinin hedefleri arasında olduğunu belirten Altuğra,  yüksek bir enerjiyle halkı kucaklayarak sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanılmasını sağlayacaklarını söyledi.
Tecrübenin önemli olduğunun altını çizen Altuğra, bundan sonra sağlıkta atılacak olan adımlarda Pilli’nin bilgilerinden mutlaka yararlanmak istediğini, her zaman dayanışma içerisinde olacaklarını ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.