banner913
banner932
banner1012

Yerli üretim için fon yerine elektrik indirimi

banner1020

UBP-HP Hükümeti, yerel üretimi desteklemek adına sanayicilere yönelik elektrik tarifesinde indirim yapılması yönünde çalışma başlattı

banner974
Yerli üretim için fon yerine elektrik indirimi

banner971

UBP-HP Hükümeti, yerel üretimi desteklemek adına sanayicilere yönelik elektrik tarifesinde indirim yapılması yönünde çalışma başlattı.

Bakanlar Kurulu’nda yapılan çalışma ile enerji maliyetinin düşürülmesiyle üretimin daha ucuz hale getirilmesi hedefleniyor. Bunun yanında hammaddenin de ucuzlatılması için de girişimler başlatıldı.

Hükümetin bu konudaki çalışmasını Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, katıldığı bir tv programında açıkladı.

Taçoy, üretim yapan ve servis veren işletmelerin enerji ücretlerinin yüksekliğinden şikayet ettiğine dikkat çekerek, üretim yapan yerlerin elektrik ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

Taçoy, fonları yükseltmek yerine enerji, hammadde, işçilik ve finansal maliyetleri aşağıya çekerek insanların istikrar yakalamasını istediklerini belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.