banner913
banner932
banner1012

YDÜ’den yangın zedelere 200 bin TL yardım

banner1020

YDÜ, Türkiye’deki orman yangınlarına karşı kayıtsız kalmadı, 200 bin TL maddi yardım yaptı. Büyükelçi Başçeri, “tek yürek” mesajı verirken, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Günsel, kurum olarak ellerinden geleni yapmak istediklerini vurguladı

banner974
YDÜ’den yangın zedelere 200 bin TL yardım

banner971
Yakın Doğu Üniversitesi, Türkiye’de yaklaşık bir haftadır devam eden orman yangınlarında meydana gelen zarara karşı duyarlılık örneği sergiledi ve yangın zedeler için 200 bin TL maddi yardımda bulundu.
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, bu çerçevede Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’yi ziyaret etti.
Büyükelçi Başçeri, Yakın Doğu Üniversitesi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ının başlattığı yardım kampanyasına destek verdiğini belirterek, teşekkür etti.
Başçeri, “Bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağımıza eminim. Ama bu zorlu süreçte göstermiş oldukları dayanışma ve tek yürek olduğumuzu bize bir kez daha hissettirdikleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Günsel de, yaptığı kısa konuşmada, “Ciğerimiz yandı tabirini hep kullanıyoruz. Bunu hissettik ve buradan Anavatanımızla birlikteliğimizi göstermek istedik. Çünkü Anavatan’a bağlılığımızın, tek yürek oluşumuzun zor dönemlerde de gösterilmesi gerektiğine de inanıyoruz” dedi. 
Günsel, kurum olarak ellerinden geleni yapmak istediklerini ve bu bağlamda Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ın Türkiye’nin orman yangınlarıyla mücadelesine destek olmak adına başlattığı bağış kampanyasına katkıda bulunduklarını söyledi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.