banner913
banner932
banner1012

YDÜ Hastanesi, Gazimağusa, Güzelyurt ve Bafra dispanserleri test günleri ve saatleri güncellendi

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Gazimağusa, Güzelyurt ve Bafra dispanserlerinde PCR ve ücretsiz antijen testlerinin yapılabileceği gün ve saatler güncellendi

banner974
YDÜ Hastanesi, Gazimağusa, Güzelyurt ve Bafra dispanserleri test günleri ve saatleri güncellendi

banner971
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Gazimağusa, Güzelyurt ve Bafra dispanserleri ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde COVID-19 aşılı veya 18 yaş altındakilere ücretsiz olarak yapılan antijen testlerinin yapılabileceği gün ve saatler güncellendi. Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve  Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi antijen ve PCR testleri için saat sınırlaması olmadan 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Gazimağusa ve Güzelyurt dispanserlerinde ise ücretsiz antijen testi hizmeti Cumartesi Pazar dahil haftanın 7 günü 08.00-20.00 saatleri arasında verilmeye başlandı. Bafra dispanserinde ise antijen testi 7/24 yapılırken, PCR testi  yine haftanın her günü 08.00-12.00 saatleri arasında yapılıyor.
COVID-19 aşılı veya 18 yaş altındaki kişilerin ücretsiz olarak antijen testi yaptırabilmesi için https://basvuru.lab.gov.ct.tr/?signup=true linki üzerinden kayıt formunu doldurması gerekiyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.