banner913
banner932
banner1012

Yalınkaya: “Vicdanları sızlıyorsa derhal istifa etsinler”

banner1020

banner974
Yalınkaya: “Vicdanları sızlıyorsa derhal istifa etsinler”

banner971
Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Mustafa Yalınkaya, mahkeme kararı sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu ülkede yasa tanımayan, Anayasayı katletmeye çalışan bir zihniyetle karşı karşıyayız ama hep şunu söyledik: Bizim son kalemizdir bağımsız yargımız. Bu anlamda gururluyuz” dedi.  
Yalınkaya, belediye emekçilerin içine düşürüldüğü “kaotik” durumdan dolayı üzgün olduklarını belirterek, “‘Ben bilirim, ben yaparım’ diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Çalışanlarımız, bu hukuk tanımaz zihniyet yüzünden bir kaosa, belirsizliğe sürüklenmiş durumdadır” dedi.
“Bizi bu kaotik durumun içine düşürenler şimdi ne açıklayacaklar” diye soran Yalınkaya, “Eğer vicdanları sızlıyorsa bu hükümetin derhal istifa etmesi lazımdır” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.