banner913
banner932
banner1012

“Yakıt değişim bedeli talep etmek suçtur”

banner1020

Maliye Bakanı Amcaoğlu, elektrik faturalarında tartışmaya neden olan ‘yakıt değişim bedeli’ ile ilgili vergide tekerrürün yasalara karşı suç işlemek olduğunu belirtti

banner974
“Yakıt değişim bedeli talep etmek suçtur”

banner971
 
 
Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kıbrıs Postası TV’de değerlendirmelerde bulundu.
Maliye Bakanlığı görevine başladığının 6’ncı günü olduğunu kaydeden Amcaoğlu, Kıb-Tek’te yaşanan sıkıntıların idareyle alakalı olduğunu söyledi.
Bu yasalara karşı suç işlemektir!
Tartışmaya neden olan ‘yakıt değişim bedeli’ ile ilgili sözler sarf eden Amcaoğlu, vergide tekerrürün yasalara karşı suç işlemek olduğunu belirtti.
22 Şubat tarihinde geçirilen nizamname ile birlikte iki ayda bir tarife belirleme şansının sağlandığını söyleyen Amcaoğlu, “Hem alıyorsunuz hem de bir kez daha almakla ilgili yaptığınız sözleşmelerin hilafına aykırı gelecek mevzuatı Bakanlar Kurulu’ndan geçiriyorsunuz” dedi.
Amcaoğlu, bir önceki bakan Sunat Atun’un bu öneriyi uzmanların hazırlaması sonucu Bakanlar Kurulu’na götürdüğünü de ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.