banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın umudu Devlet Piyangosu

banner1020

KKTC Devlet Piyangosunun büyük ikramiyeleri vatandaşa umut oluyor

banner974
Vatandaşın umudu Devlet Piyangosu

banner971
Vatandaşın ümit bağladığı Devlet Piyangosu yılbaşında toplam 7 milyon TL ödül dağıtacak. Piyangolar Birimi Sorumlusu Turgut Sunalp, en çok ikramiye çıkma şansı olan piyangonun Devlet Piyangosu olduğunu vurguladı
Şans oyunları ve piyango biletlerinin milyonluk büyük ikramiyeleri, ülkede ekonomik zorluklar içerisinde yaşam süren vatandaşların rüyalarını süslüyor… KKTC Devlet Piyangosunun büyük ikramiyeleri vatandaşa umut olurken, piyangonun satışları ise yüzleri güldürüyor:
Vatandaşın ümit bağladığı Devlet Piyangosu, 15 Kasım özel çekilişi ile birlikte 1 kişiye 1 Milyon 500 bin TL büyük ödül vermişti.
Devlet Piyangosu’nun 15 Kasım özel çekilişi, vatandaşlardan büyük ilgi görmüştü.
Basılan 100 bin adet biletin 97 bin 175 adeti satılırken, geçtiğimiz yıl Devlet Piyangosu 15 Kasım özel çekilişine göre bu yıl 6 bin adet daha fazla biletin satıldığı dikkat çekti.
15 Kasım çekilişi için en çok biletin ise Lefkoşa’da satıldığı görüldü. 100 bin biletin 53 bin 650’si, yani yarısından fazlası, başkentte alıcı buldu.
Piyangolar Birimi’nin genç ve başarılı sorumlusu Turgut Sunalp, en çok geri ödemesi olan, en güvenilir ve en çok ikramiye çıkma şansı olan piyangonun Devlet Piyangosu olduğunu vurguladı.
Turgut Sunalp, şeffaflıktan ödün vermedikleri Devlet Piyangosu’nun büyük ilgi görmesinin halkın bu konudaki güvenini gösterdiğini ifade etti.
Sunalp, yılbaşı için 200 bin adet olarak basılan özel çekilişte toplam 7 milyon TL rekor ikramiye dağıtılacağını ve büyük ikramiyenin 3 Milyon TL olduğunu vurguladı.
Öte yandan Piyango bayileri de, Devlet Piyangosu Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerine yoğun ilgi olduğunu belirtti. Bayiler, biletlerin kısa bir süre önce satışa sunulmasına rağmen hatırı sayılır miktarda satıldığını belirtti.

 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.