banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın çevre kirliliğine duyarlılığını belediye personeli anlamıyor

banner1020

banner974
Vatandaşın çevre kirliliğine duyarlılığını belediye personeli anlamıyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne sakini bir vatandaşımız, bir süre önce bahçenin palmiyelerini kestirerek Belediyenin alması için 8 gündür talepte bulunduğunu ancak belediyenin temizlik şubesinin kılını kıpırdatmadığını kaydetti.
Belediyeye her yıl okkayla çeşitli harçlara karşılık para ödediğini belirten vatandaşımız bir kepçelik palmiye dalları için fırça yediğini kaydetti. Sekiz gün boyunca her gün arayıp talepte bulunmasına karşın telefondaki kişiyle kavgaya varan bir konuşma yaptığını söyleyerek “Bir adresi anlamayan görevlilerle muhatap oluyorum. Kızınca, "200 lira verirsen alırız" cevabı veriliyor. Bu nasıl bir anlayış. İlla ki Belediye başkanına mı şikayet etmek gerek” diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.