banner913
banner932
banner1012

Uyarılara uymayarak toplanan kişiler polis tarafından dağıtılıyor

banner1020

banner974
Uyarılara uymayarak toplanan kişiler polis tarafından dağıtılıyor

banner971

Polis Genel Müdürlüğü Bakanlar Kurulu tarafından alınan birtakım kararlar doğrultusunda tüm bölgelerde polis devriyelerini artırdığını açıklayarak bu bağlamda bugün yaptığı kontrollerde birçok yerde toplanan kişileri uyararak dağıttığını açıkladı.

Polisten yapılan açıklama şöyle:

"Corona virüs salgınına karşı Bakanlar Kurulu tarafından alınan birtakım kararlar doğrultusunda tüm bölgelerde polis devriyeleri ve kontrolleri artırılmıştır.

Bugün gerçekleştirilen denetimlerde; Gönyeli, Alayköy ve Yılmazköy camilerinde toplu ibadet için toplanan kalabalık uyarılarak dağıtılmıştır.

Gönyeli Baraj bölgesinde yaklaşık 100 kadar kişinin piknik yaptığı tespit edilmiş ve Gönyeli Belediyesi zabıtaları ve polisin işbirliği ile söz konusu şahıslar uyarılarak dağılmaları sağlanmıştır.

Ayrıca Kanlıköy Barajı çevresinde balık tutan 30 kadar kişi de uyarılarak dağılmaları sağlanmıştır.

Geçmekte olduğumuz bu hassas dönemde halkımızın alınan kararlara titizlikle uymaları gerektiğini ve hafta sonunu fırsat bilerek bu tür girişimlerde bulunmamalarını bir kez daha hatırlatırız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.