banner913
banner932
banner1012

“Ülkenin otoriteleri bypass edilmemeli”

banner1020

Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz vurguladı: “Her türlü binanın bizim yetkili kurumlarımız tarafından onaylanması gerekir”

banner974
“Ülkenin otoriteleri bypass edilmemeli”

banner971
 
 
Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, yeni Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi yerleşkesi yapımını değerlendirdi.
Deniz, “Bu ülkede biz bir cumhuriyetsek bir devletsek yapılacak olan her türlü binanın bizim yetkili kurumlarımız tarafından onaylanması gerekir. Külliye veya değil ne isterse yapılsın. Bu ülkenin belli otoriteleri vardır ve eğer bu ülkenin  otoriteleri de varsa bunu bypass etmemek gerekmektedir” dedi.
Deniz, “Topladığımız vergi ve harçlarla ancak kamu giderlerini karşılayabiliyoruz. Bunun dışında ülkeye yapılan herşey Türkiye’nin yardımıyla yapılıyor. Ülkemizde yaratılan müşavirler ordusu var. Biz bunlara harcadığımız parayla kaç tane külliye kaç tane hastane kaç tane okul yaparız!” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.