banner913
banner932
banner1012

Türkiye’den gelecek yolculara Ercan'da ücretsiz test

banner1020

banner974
Türkiye’den gelecek yolculara Ercan'da ücretsiz test

banner971

Sağlık Bakanı Ali Pilli 1 Temmuz’dan itibaren Türkiye’den gelecek tüm yolculara Ercan Havalimanı’nda ücretsiz PCR testi yapılacağını, yolcuların test sonucu çıkana kadar da konaklayacakları yerler veya ikametlerinde taahhütname imzalayarak izole olacaklarını açıkladı.

Ali Pilli, Türkiye'den KKTC'ye gelecek tüm yolculara uygulanacak testler ve karantina uygulamasına yönelik basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, açıklamada bulundu.

Pilli, tüm yolcular için Ercan Havalimanı’nda ücretsiz PCR testi yapılacağını, yolcuların test sonucu çıkana kadar konaklayacakları yerler veya ikametlerinde taahhütname imzalayarak izole olacaklarını kaydetti.

Sağlık Bakanı Pilli, yolcuların aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından uygulayacakları izolasyon kuralları doğrultusunda bilgilendirileceklerini de belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nevim - 4 yıl önce
Ahiret Hava yollari tek yon karantinasiz gelislerle acilmis gorunuyor.Hepimiz icin hayirli olsun.