banner913
banner932
banner1012

Türkiye'nin yol ve taşımacılığa yatırımları sürüyor

banner1020

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi, KKTC’de yürütülmekte olan bazı önemli projelere ilişkin videoları kamuoyu ile paylaştı

banner974
Türkiye'nin yol ve taşımacılığa yatırımları sürüyor

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi’nden yapılan açıklamada, Kıbrıs Türk halkının yeni ve modern yollara layık olduğuna dikkat çekilirken, KKTC toplu taşımacılık sisteminin de modern bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne güçlü desteğini her alanda kesintisiz olarak sürdürdüğü belirtilirken, bu çerçevede, yürütülmekte olan bazı önemli projelere ilişkin videoları bugünden başlayarak kamuoyu ile paylaşacakları kaydedildi.

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, KKTC’deki karayolu ağının iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi’nden Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün KKTC’deki karayolu ağının iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarının ne durumda olduğunu ilişkin video paylaşıldı.

Aynı zamanda yine aynı sayfadan KKTC toplu taşımacılık sistemini modern bir yapıya kavuşturmak için başlatılan işbirliği çalışmaları çerçevesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’nin tüm bilgi birikimi ve tecrübe paylaşımına yönelik çalışmalarına dair videolar servis edildi.

İşte o görüntüler:

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.