banner913
banner932
banner1012

Türk-Sen’den hükümete hodri meydan

banner1020

Türk-Sen Başkanı Bıçaklı, sendika aidatlarından haraç alınmak istendiğini vurguladı

banner974
Türk-Sen’den hükümete hodri meydan

banner971

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Başkanı Arslan Bıçaklı, sendika aidatlarından “haraç alınmak istendiği” gerekçesiyle  hükümeti eleştirdi. 
Bıçaklı konuyla ilgili yazılı açıklamasında, “hükümete karşı eylem gerçekleştiren sendikaların kapatılmasına ve yok edilmesine çalışıldığını” söyledi.
Bir yandan para yoktur denerek çalışanların maaşlarından kesinti yapılırken diğer yandan siyasi partilere sadece 2021 yılında 170 milyon TL devlet yardımı yapıldığını, sermayeye devletin kasasından her ay milyonlarca lira yardım yapıldığını iddia eden Bıçaklı, “Bu zihniyet şimdi de sendikaların üyelerinden aldığı aidatlara göz dikerek yüzde 5 haraç almak istemektedir” dedi.
Bıçaklı “Belli ki hükümet olduğunu iddia edenler sendikalarla karşı karşıya gelmek istemektedir. O zaman biz de hodri meydan diyoruz” sözlerini kullandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.