banner913
banner932
banner1012

TUFAD’dan büyük başarı

banner1020

Kıbrıs Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği TUFAD 35. Uluslararası İnegöl Festivaline damgasını vurdu

banner974
TUFAD’dan büyük başarı

banner971
 
 
Bu yıl 35.’si düzenlenen Uluslararası İnegöl Festivali etkinlikleri çerçevesindeki 8. Altın Mobilya Halk Dansları Yarışmasında yurdumuzu başarıyla temsil eden TUFAD 10 ülke arasından birinciliğin ve 2,000 $’lık büyük ödülün sahibi oldu.
 
2001 yılında kurulmuş olan ve halk dansları alanında birçok başarılı işe imza atmış Kıbrıs Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği TUFAD yüzyıllardır süre gelen tarihimizden bize miras bırakılan bu zengin kültürü en doğru şekilde eda etmeyi ve gelecek kuşaklara daha büyük bir miras bırakmayı kendisine ilke edindi.


 
Başkanlığını Arzu Turgay’ın, Eğitmenliğini ise Zeki Tuncelli’nin yaptığı dernek 25 yıllık tarihinde ilk kez bir yarışmaya katılarak çok başarılı bir performans sağladı. Böylece aylarca harcadıkları emeklerinin karşılığını aldıkları birincilikle taçlandırdı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.