banner913
banner932
banner1012

Tozlu havaya dikkat!

banner1020

KKTC, yarın gece yarısından itibaren Pazartesi'ne kadar tozlu havanın etkisinde kalacak. Pazartesi’den Perşembe gününe kadar sağanak veya gökgürültülü yağmur yağacak

banner974
Tozlu havaya dikkat!

banner971

KKTC’nin yarın gece yarısından itibaren Pazartesi öğle saatlerine kadar Afrika üzerinden gelecek tozlu havanın etkisinde kalmasının, Pazartesi’den Perşembe gününe kadar ise sağanak veya gökgürültülü yağmur beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Dairesi’ne göre, tozlu havanın yarın gece yarısından itibaren 6 Nisan öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Afrika üzerinden gelen tozlu havanın, hava kirliliği ve görüş mesafesinin azalmasına neden olacağı uyarısında bulunuldu.

Yağışlı havanın ise 6 Nisan’da geleceği belirtilen açıklamada, 6 Nisan Pazartesi öğle saatlerinde yer yer sağanak, 7-9 Nisan’da ise yer yer sağanak veya gökgürültülü sağanak beklendiği kaydedildi.

En yüksek hava sıcaklığının iç kesimler ve sahillerde 20-23 derece, Pazar günü 24- 27 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor.

Genellikle kuzey ve doğu yönlerden orta kuvvette, Cumartesi ve Pazar günleri kuvvetli, yer yer fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.