banner913
banner932
banner1012

THY, KKTC'ye sefer sayısı artıracak

banner1020

banner974
THY, KKTC'ye sefer sayısı artıracak

banner971
THY’nin, 27 Mayıs 2019 tarihinden itibaren KKTC’ye yönelik sefer sayısını 7’den 8’e çıkaracağı ifade edildi.
Doğan Haber Ajansı’nın aktarımına göre, Türk Hava Yolları, 27 Mayıs 2019 tarihinden itibaren KKTC’ye yönelik sefer sayısını 7’den 8’e çıkaracağı ifade edildi.
THY’nin sefer sayısının artırılması yönündeki isteğin, ülkedeki fahiş bilet fiyatları nedeniyle, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaya yaptığı ziyarette hava yolu ulaşımı konusunu gündeme getirmişti.
Akıncı, Erdoğan’a uçak bilet fiyatları nedeniyle turizmde sorunlar yaşadıklarını anlatmış, Erdoğan da, her zaman Kıbrıs Türk halkının yanında olduklarını belirterek, THY yönetimine seferlerin artırılması talimatı vermişti.
THY’nin KKTC Müdürlüğü, sefer sayısının artırılması için çalışma yaptı. Çalışma sonucunda; THY, 27 Mayıs 2019 tarihinden itibaren KKTC’ye sefer sayısını 7’den 8’e çıkarma kararı aldı. THY, 5 olan sefer sayısını 2017’de 6’ya, 2018’de de 7’ye çıkarmıştı. THY’nin sefer sayısını artırmasıyla birlikte gelecek yıl bilet fiyatlarının normal düzeye inmesi bekleniyor.
THY ve Anadolujet, KKTC’den karşılıklı olarak İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen ile Ankara Esenboğa havalimanlarına seferler düzenliyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.