banner913
banner932
banner1012

Tepebaşı-Kalkanlı-Koruçam yangınlarında 11 bin dönüm yandı

banner1020

banner974
Tepebaşı-Kalkanlı-Koruçam yangınlarında 11 bin dönüm yandı

banner971

Tepebaşı köyünde ormanlık alanda başlayan ve Kalkanlı'ya kadar uzanan yangında 7 bin 500 dönümün yandığı tahmin ediliyor.
Polis Basın Subaylığı, konuyla ilgili açıklamasında, aynı gün Koruçam bölgesinde ormanlık arazide meydana gelen yangında ise tahmini 3 bin 500 dönüm alanın yandığının tespit edildiğini belirtti.
Ülke genelinde,  11 - 19 Mayıs tarihleri arasında; orman, arazi ve araç yangını olmak üzere polis itfaiye merkezlerine toplam 67 yangın ihbarı alınarak yangınlara müdahale edildiği kaydedildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 4 yıl önce
Yakıyorlar da ellerine ne geçecek. Orman dairesi çakacak odunları gerekirse yere gömsün ancak kimseye satmasın. Tümü de sürülüp etrafı tellensin ve kimsenin de girişine izin verilmesin. Aksi takdirde birileri en küçük bir menfaat sağlamak için yapmışsa tekraren yapacaktır.