banner913
banner932
banner1012

Telekomünikasyon altyapısı özele veriliyor

banner1020

TEL-SEN Başkanı Tamay Soysan, telekomünikasyon altyapısının özel bir şirkete devredileceği yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, bunun “kabul edilemez” olduğunu kaydetti.

banner974
Telekomünikasyon altyapısı özele veriliyor

banner971

Soysan, yazılı bir açıklama yaparak, aldıkları duyumlar konusunda Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın sessiz kaldığını, bunun da endişelerini artırdığını ifade etti ve şöyle dedi:

“Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın Telekomünikasyon altyapısını bir özel şirkete peşkeş çekmeye hazırlandığı ve bunun çalışmalarının tamamlama noktasında olduğu duyumları inşallah gerçek değildir. Aksi halinde haberleşmede yaşanacak olumsuzlukların önünde kimse duramayacaktır.

Geçmişte tabiri caizse minareyi çalmaya kılıf hazırlayanların oyununu bozmak için verilen mücadele sendikal mücadelenin yüz akıdır. Telekomünikasyon Dairesinin özelleştirilmesine, işletmesinin devrine karşı duruşumuz dün neyse bugün de o dur. Bir çivinin dahi devredilmesine müsaade etmeyeceğimizi belirten sendikamız altyapının konuşulmasını asla kabul edemez.”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ten konuyla ilgili açıklama yapmasını talep eden Soysan, yapılması gerekenin, Telekomünikasyon Dairesini güçlendirmek, gelirlerini artırmanın yollarını hayata geçirmek olduğunu kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.