banner913
banner932
banner1012

Tecavüze uğrayan köpeğin durumu iyi

banner1020

Hayvan hakları savunucu “Altın Patiler Derneği”, Girne’de önceki sabah saatlerinde, “alkollü olduğunu ve olayı hatırlamadığını” iddia eden Güneş Deniz’in tecavüzüne uğrayan köpeğin, gece geç saatlerde bulunduğunu duyurdu.

banner974
Tecavüze uğrayan köpeğin durumu iyi

banner971

Yapılan açıklamada, veteriner kliniğinde sağlık kontrolünden geçen köpeğin durumunun iyi olduğu, ‘pet-hotel’e yerleştirildiği ve güvenilir bir yuva bulunana kadar derneğin himayesi altında kalacağı ifade edildi.
Altın Patiler Derneği’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Adalete inanmak, güvenmek sonsuz istemimiz! Kopeklerimiz, kedilerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız, hepimiz bu sapıkların tehdidi altında yasıyoruz. Artık gereken yapılmalı! Cezayı ı̇stı̇yor, beklı̇yoruz! Biz mücadelemize devam ederken, Devletinde yanımızda olması tek temennimizdir!” ifadeleri kullanıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.