banner913
banner932
banner1012

"Tam bir fiyasko"

banner1020

HP Başkanı Özersay, Kıb-Tek’in kötü yönetilmesi nedeniyle ortaya çıkan sonucun ‘tam bir fiyasko’ olduğunu vurguladı

banner974
"Tam bir fiyasko"

banner971
HP Genel Başkanı Kudret Özersay, Kıb-Tek’in kötü yönetilmesi nedeniyle ortaya çıkan sonucun ‘tam bir fiyasko’ olduğunu söyledi.
Özersay’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
"Elektrik kesintileri, Elektrik Kurumu’nun hızla büyüyen borcu ve zam…Kötü yönetince, beceriksiz olunca varılan sonuç tam bir fiyasko.
Kıb-tek ile ilgili olarak halkı düşünecek, kurumun batırılmasını önlemek için canla başla çalışacak, güven verip tahsilatı yeniden artıracak, bakım onarımı zamanında yapacak, yakıt alımını önceden planlayarak hareket edecek, çevreyi ve Halk sağlığını düşünerek kurumun ihtiyacı olan yatırımları yapmaktan çekinmeyecek bir yapıya, bir yönetime ihtiyaç var. Hem de hemen!
Mevcut Ekonomi ve Enerji Bakanının ve Hükümetin bizi bu konuda getirdiği nokta ortada! Yaptığımız temaslarda görüyoruz ki Halk bu hükümete zerre güvenmiyor ve kendisine çektirilen bu eziyeti konuşuyor."
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.