banner913
banner932
banner1012

"Şov yapmak için toplu istifa dilekçesi"

banner1020

YDP Genel Başkanı, Ekonomi Bakanı Erhan Arıklı, istifalara ilişkin açıklama yaptı: “Şov yapmak için toplu istifa dilekçesi sunulmuştur”

banner974
"Şov yapmak için toplu istifa dilekçesi"

banner971
 
YDP Genel Başkanı, Ekonomi Bakanı Erhan Arıklı, Bertan Zaroğlu ve beraberindeki 2 binin üzerindeki üyenin istifasına ilişkin açıklama yaptı, 'Şov yapmak için toplu istifa dilekçesi sunulmuştur" dedi.
Arıklı, imzaların gerçek olup olmadığının araştıracağının, gerçek olanların işleme konulacağını, sahte imza tespit edilmesi haline ise polise başvurulacağını da belirtti.
Arıklı'nın açıklaması şöyle:

`"HAYIRLISI OLSUN...
Lefkoşa Milletvekili Sayın Zaroğlu, beraberindeki arkadaşları ile birlikte YDP den istifa etti...
Gerek istifa öncesi ve gerekse istifa esnasında söylediği sözlere, iddia ve iftiralara cevap vermeye gerek görmüyorum.
"İstifa edenler" diye sunduğu toplu istifa şekli, YSK tarafından kabul edilen bir istifa şekli olmadığını, YS’ nın ayrı ve ıslak imzalı istifa dilekçesi istediğini  Sayın Vekilin kendisi de bilmektedir. Buna rağmen şov yapmak için toplu istifa dilekçesi sunulmuştur...
 Buna rağmen imzaların gerçekten bu şahıslara ait olup olmadığı araştırılacak ve "Evet. O imza benim" diyenlerin istifası derhal işleme konulacak, sahte imza tesbit edilmesi halinde ise polise başvurulacaktır.
YDP’nin şu andaki üye sayısı 10.000’in üzerine çıkmıştır. Bu istifaların tamamı doğru olsa bile bu istifalar YDP’yi etkilemeyecek, bilakis yıl sonuna kadar üye sayısını 12.000’e çıkarma hedefini kamçılayacaktır.
Netice itibari ile Sayın Zaroğlu ve beraberindeki arkadaşlarına YDP ye verdikleri hizmet için teşekkür ediyor, bundan sonraki siyasi hayatlarında başarılar diliyoruz"
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.